Viby IF - GymnastikKlubmodul henter siden
(1806) Acrobatik (6 - 40 år)
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Opvisningsholdet Acro: Sportsacro er en super sjov og alsidig sport for både store og små idet det består af både styrke, smidighed, løft, balance og spring. Da holdet træner frem mod opvisninger i foråret og da gymnasterne er meget afhængige af hinanden i opvisningerne er der mødepligt til træningerne. Sportsacro er en både udfordrende og spændende sport, idet der altid er noget man kan arbejde videre på og blive dygtigere til og man kan måske endda blive så dygtig at man bliver udtaget til vores konkurrencehold. Hvis der er mere end 35 tilmeldte vil vi lave en udtagelse til de første tre træninger (21/8, 28/8 og 4/9) baseret på niveau og størrelse (da det er vigtigt i acro at der er gymnaster i forskellige størrelser). Man skal være min. 6 år for at deltage på opvisningsholdet. OBS. Der vil yderligere blive opkrævet 150 kr. for leje af vores flotte opvisningsdragt
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 4 af 10 pladser
Pris
0,00 kr.

Evt. kommentar til tilmelding
Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 10 på venteliste til HOLD Acrobatik (6 - 40 år) ( 1806 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 72 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 720 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 3 gange.

Pengene refunderes ikke.

Seneste Nyheder

Se nyhedsarkiv

Kommende aktiviteter

Se kalender

Seneste i forum

Se forum

Du finder os her

Viby IF GymnastikSkanderborgvej 2248260 Viby J61778217

Vigtige links

Indmeldelse Betingelser