Viby IF - GymnastikKlubmodul henter siden
(1811) Spring & Rytme (5 - 40 år)
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Aspirantholdet (8+): Dette hold er for alle begyndere såvel som øvede gymnaster. Der er plads til et først møde, med gymnastikken, men også plads til dem, som har dyrket det i flere år. Der kommer på holdet til at være fokus på, hvor den enkelte gymnast er henne, for at kunne udnytte de enkelte gymnasters styrker. Gymnasterne vil som udgangspunkt være delt i to hold, for at der kan fokuseres på bestemte spring, passende til det niveau, gymnasterne hver i sær er på. På trods er det, er det stadig et enkelt hold, og vi vil lave opvarmning, opvisninger, og meget andet sammen. Der er bag holdet, samlet et stærkt trænerteam, som ikke kan vente til sæsonstart, når der skal leges, springes, og bare hygges igennem. Det er ydermere et hold, som kan agere springbræt, til at komme videre på Springholdet-Viby, hvis man hungre efter endnu mere gymnastik. Holdet har to opvisninger - Lokalopvisningen og en forårsopvisning i DGI
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 3 af 10 pladser
Pris
0,00 kr.

Evt. kommentar til tilmelding
Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 10 på venteliste til HOLD Spring & Rytme (5 - 40 år) ( 1811 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 72 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 720 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 3 gange.

Pengene refunderes ikke.

Seneste Nyheder

Se nyhedsarkiv

Kommende aktiviteter

Se kalender

Seneste i forum

Se forum

Du finder os her

Viby IF GymnastikSkanderborgvej 2248260 Viby J61778217

Vigtige links

Indmeldelse Betingelser